loading...
لایک |عکس, گالري, هاي, پيشواز, متن,
سخن مــدیر
هندزفری تغییر صدا | یک شوخی جالب




سلام بازدید کننده ی عزیز


بابت سنگینی قالب شرمندم! خیلی رو این قالب کار کردم تا بتونم


سئوش و به 100% برسونم!


سئوی سایت  | WwW.BestBaz.RzB.Ir


البته با کمک دوست خوبم حامد هاشمی عزیز "CivilBax"


با تشکر :


Saeed_Detect


آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
خرید ممبر تلگرام 100% تضمینی❤️ با دیجی فالوور 0 66 sadafmohammadi
خرید فالوور ارزان 30 درصد هدیه و تحویل فوری 0 68 aynazmasomi
بهترین سایت برای دریافت خدمات فروش فالوور و ویو اینستاگرام 0 56 lilies
راهکار های کاربردی افزایش ممبر اینستاگرام 0 51 lilies
نکات امنیتی که باید قبل از خرید پیج اینستاگرام بدانید 0 34 lilies
بهتریت سایت هابرای ارائه فالوور ارزان 0 34 lilies
تجربه ای که برای هدیه دادن ،آنچه که باید راجب پیشرفت در اینستاگرام بدانید 0 25 lilies
نکات طلایی که قبل از خرید پیج اینستاگرام باید بدانید 0 30 lilies
معرفی بهترین سایت خرید فالوور ارزان قیمت 0 35 amirmohammad
صفر تا صد پیشرفت در اینستاگرام با خرید فالوور واقعی 0 39 amirmohammad
تجربه ی من از بهترین سایت برای خرید فالوور واقعی 0 42 amirmohammad
خرید فالوور رایگان و پرسرعت از سایت دیجی فالوور 0 55 aynazmasomi
خرید فالوور ایرانی و واقعی از سایت معتبر دیجی فالورر 0 34 aynazmasomi
متن آهنگ اینتروی آلبوم کسی که دلش یه دریاست از یاس 2 1453 saeed_detect
عکسی از کسب درآمد دختر تهرانی 2 732 saeed_detect
saeed_detect بازدید : 154 سه شنبه 30 خرداد 1391 نظرات (0)
 
 
 
عنوان مقاله: هوش تجاری و تصمیمات کلان سازمانی


مولف/مترجم: امین گلستانی

موضوع: مدیریت بازرگانی

سال انتشار(میلادی): 2008

وضعیت: تمام متن

منبع: ماهنامه تدبیر-سال هجدهم-شماره 190




چـــکــیــده: در این نوشتار آثار مثبتی که هوش تجاری (BI=BUSINESS INTELLEGENCE) بر تصمیمات عمده و کلان سازمانی دارد اشاره شده است و به عمده موارد قابل توجه در معماری هوش تجاری و مزایای آن به همراه نحوه برخورد و نوع پیاده سازی آن پرداخته شده است، هوش تجاری نه به عنوان یک ابزار یا یک محصول و یا حتی سیستم، بلکه بعنوان یک رویکرد جدید در معماری سازمانی بر اساس سرعت در تحلیل اطلاعات به منظور اتخاذ تصمیمات دقیق و هوشمند کسب و کار در حداقل زمان ممکن مطرح شده است. در این مقاله، دلایل لزوم استفاده با تشریح اهداف آن، ضمن معرفی تکنیک‌های عمومی، مورد بررسی قرار گرفته است.

 

مــــقـــدمـــه :


فناوریهای نوین با سرعتی سرسام آور در حال پیشرفت هستند، به طوری که جوامع به صورت عام و بازار به صورت خاص با شتابی وصف ناپذیر به دنبال ترفند هایی می گردند که بقایشان را در این عرصه آشفته و متلاطم تضمین کنند. سازمانها باید بپذیرند که فلسفه حیاتشان تغییر کرده است و دیگر زنده بودن به معنای رسیدن به وضعیت سوددهی مداوم نمی تواند باشد و باید به دنبال رقابت و ابزار آن باشند، چرا که امروزه کمتر شرکتی در این عرصه به صورت سنتی و به دور از قواعد جدید بازی کسب و کار می کند و برای اینکه بتوان پا به پای رقبا باقی ماند یا شاید بسختی و با مهارت بسیار بتوان یک قدم از آنها پیش گرفت، می بایست به قواعد جدید بازی کاملا مسلط بود تا شاید روزی بتوان خود یک قاعده جدید انگاشت. بنابراین تسلط بر فناوریهای جدیدی مانند هوش تجاری در کسب و کارها یک الزام وضرورتی اجتناب ناپذیر تلقی می شود. هدف این نوشتار نیز چیزی جز یادآوری روند روبه رشد و توقف ناپذیر نوآوری در فناوری و دگرگونی در نحوه کسب و کارها نیست؛ تحولی که در این انقلاب صورت پذیرفته است و دگرگونیهایی که در رویه تغییرات موجبات بروز اختلافات و پیدایش شکافهای عمیقی را بین فرداها با امروز فراهم آورده و خواهد آورد.
کلیات هوش تجاری
هوش تجاری یا هوش کسب و کار که قالب عمده تری را مانند استفاده‌های تجاری و غیر تجاری (نظامی و غیر‌انتفاعی) در بر دارد، عبارت است از بُعد وسیعی از کاربردها و تکنولوژی برای جمع آوری داده و دانش جهت زایش پرس و جو در راستای آنالیز بنگاه برای اتخاذ تصمیمات تجاری دقیق و هوشمند. یک هوش تجاری براساس یک معماری بنگاه تشکیل شده است و در قالب پردازش تحلیلی برخط (OLAP) به تحلیل داده های تجاری و اتخاذ تصمیمات دقیق و هوشمند می‌پردازد. هوش تجاری، نه به عنوان یک محصول و نه به عنوان یک سیستم، بلکه به عنوان یک معماری و رویکردی جدید موردنظر است که البته شامل مجموعه ای از برنامه های کاربردی و تحلیلی است که به استناد پایگاههای داده عملیاتی و تحلیلی به اخذ و کمک به تصمیم گیری برای فعالیتهای هوشمند تجاری و کسب و کار می پردازند. اما هوش تجاری از مناظر دیگر: از منظر معماری و فرایند به هوش تجاری به عنوان یک چارچوب که عامل افزایش کارایی سازمان و یکپارچگی فرایندها و نهایتا بر فرایندهای تصمیم گیری در سطوح مختلف سازمانی متمرکز است، نگریسته می شود. بازار هوش تجاری را ابزاری برای برتری رقابتی و پایشگر و تحلیلگر بازار و مشتریان می داند. از نقطه نظر فناوری نیز هوش تجاری یک سیستم هوشمند است که با پردازش دقیق داده ها، نقطه دخالت سخت افزار و نرم افزار در مغز افزار ها به حساب می آید. ولی به بیان ساده تر هوش تجاری چیزی نیست مگر فرایند بالابردن سود دهی سازمان در بازار رقابتی با استفاده هوشمندانه از داده‌های موجود در فرایند تصمیم گیری. در صورتی که مفهوم هوش تجاری بدرستی درک و منتقل نگردد، موجب می شود تا انتظارات مدیران به صورت ناگهانی افزایش یابد و برآورده نشدن این توقعات مواردی را از جمله سلب اطمینان افراد و بویژه مدیران از این سیستم به دنبال خواهد داشت؛ چرا که هوش تجاری فقط به دنبال کوتاه کردن مسیر های پرس و جو در داخل اطلاعات است و خود مستقلا و بدون نیاز به اطلاعات مناسب قادر به ارائه پیشنهاد یا راهکاری نیست.
ضرورت استفاده از هوش تجاری در سازمانها
همانطور که از تعاریف متعدد استنباط می شود، هوش تجاری در قالب هر تعریفی به دنبال افزایش سودآوری سازمان با استفاده از اتخاذ تصمیمات هوشمند و دقیق است و به طور اعم می توان اهداف زیر را برای این رویکرد نوین عنوان کرد:
1 - تعیین گرایشهای تجاری سازمان که موجب می شود تا سازمان بدون اتلاف وقت و هزینه و انرژی در سایر مسیرها به دنبال اهداف کلان و اساسی خود متمرکز شود.
-2 تحلیل عمیق بازار.
-3 پیش بینی بازار که می تواند قبل از اینکه رقبا سهم بازار خود را توسعه دهند، منافع جدید به وجود آمده در بازار را عاید سازمان کند.
-4 بالابردن سطح رضایتمندی مشتریان که می تواند موجبات استمرار کسب و کار باشد و از دست دادن این اعتماد و رضایتمندی مراتبی را برای بنگاه به همراه دارد.
-5 شناسایی مشتریان دائمی که وفادارند، می توان با پیگیری رفتار آنان، جهت‌گیریهای کلان و استراتژیک را انجام داد.
-6 تقسیم بندی مشتریان و متعاقبا ایجاد تنوع در روش برخورد با هرگروه از مشتریان.
-7 افزایش کارایی سازمان در امور داخلی و شفاف سازی رویه فرایندهای کلیدی.
-8 استانداردسازی و ایجاد سازگاری بین ساختارهای سازمان.
-9 تسهیل در تصمیم گیری که جزء اهداف اساسی هوش تجاری محسوب می‌شود.
10 - تشخیص زود هنگام خطرات قبل از اینکه سازمان را به مخاطرات جدی بکشاند و شناسایی فرصتهای کسب و کار قبل از اینکه رقبا آن را تصاحب کنند.
با توجه به موارد فوق می توان گفت که احساس نیاز به وجود هوش تجاری در سازمان برای اولین بار در سطوح بالای مدیریتی احساس می شود و از بالای هرم ساختار سازمانی به بخشهای زیرین منتقل می شود، ولی برای ایجاد آن می‌بایست از پایین‌ترین سطوح و لایه ها شروع کرد.
مهمترین نیاز یک مدیر،داشتن اطلاعات دقیق برای اتخاذ تصمیم درست است. فرایند تصمیم گیری می تواند به سه بخش کلی زیر تقسیم شود. با توجه به انواع مختلف تصمیم گیری (بر اساس میزان ساخت یافته بودن آن) هر یک از بخشهای اهمیت متفاوتی خواهند داشت.
-1 دسترسی، جمع آوری و پالایش داده ها و اطلاعات مورد نیاز؛
-2 پردازش، تحلیل و نتیجه گیری بر اساس دانش؛
-3 اعمال نتیجه و نظارت بر پیامدهای اجرای آن.
در هر یک از موارد فوق، سازمانهای قدیمی که از هوش تجاری استفاده نمی کنند، دارای مشکلاتی هستند که اغلب از عواملی چون حجیم بودن داده ها، پیچیدگی در تحلیلها و ناتوانی در ردگیری نتایج فرایندها و پیامدهای تصمیمات گرفته شده، نشئت می گیرند. هوش تجاری با کمک به حل مشکلات فوق، به دلیل ساختاری که در سازمان به وجود می آورد، فرصتهای جدیدی نیز برای رشد سازمان ایجاد می کند و نه تنها عامل حذف مشکلات است، بلکه با صرفه جویی در زمان و هزینه، شرایط کاری را دگرگون می سازد.



اجزا و مهارت های لازم برای ارتقای هوشمندی کسب و کار
برای اینکه یک سیستم با هوش تجاری بدرستی عمل کند، با شناخت موقعیتها که چه اطلاعاتی در اختیار چه افرادی قرار گیرد، باید روابط بین افراد و اطلاعات و روند اجرای پروسه ها بدقت مورد بررسی قرار گیرد.
هوش تجاری در سازمان، کلیه کاربران و همینطور روابط بین آنان را در نظر دارد تا زنجیره ارزش بنگاه به کمال پوشش داده شود و فرایندی از قلم نیفتد.
برای اجرای هر گونه فرایند بهبود در سازمان می بایست مهارتهایی خاص آن فرایند ترتیب داده شود که البته برای فرایندهای کلان نظیر هوشمندی کسب و کار دقت نظر خاصی مورد نیاز است.
مهارتهای کسب و کار اعم است از روال کسب و کار و ارتباط با استراتژی سازمانی به همراه فرایندهای دگرگون‌سازی، که در تعیین خط مشی سازمانی بسیار حائز اهمیت است. مهارتهای فناوری اطلاعات که به صورت فنی به مدیریت تغییر کمک می‌کند و پشتیبان متدولوژی های تحلیل است نیز می بایست، در سازمان به حدی کافی موجود باشد. مهارت دیگری باعنوان مهارتهای تحلیلی شامل خلاصه سازی تحلیل و کاوش و تشریح درست، به اندازه سایر مهارتها قابل ملاحظه است که این سه نوع مهارت در برخی بنگاهها دارای یک مرکز تلاقی هستند که آن دقیقا مرکز ارتقای هوشمندی کسب و کار تلقی می شود و هرچه وسیع تر باشد، مسلما هوشمندی کسب و کار در سازمان بیشتر و هرچند کوچکتر باشد هوشمندی در آن کسب و کار کمتر وجود دارد (شکل 1) البته در برخی از سازمانها که جزیره‌ای عمل می‌کنند محدوده هریک از این مهارت هرچند که وسیع باشند، ولی هیچ همپوشانی ندارند و مسلما اجرای اینگونه طرحها ( هوش تجاری) در این سازمانها تعریفی ندارد، چون شرط اصلی استفاده از فناوری نوین هوش تجاری، کار در محیط رقابتی است و شرکتهایی که به صورت جزیره ای عمل می کنند، اصولا در این محیط نمی توانند وارد شوند.
نقش هوشمندی را در کسب و کارها می توان به صورت زیر مشاهد کرد :
اگر سازمان در لایه های زیرساختی و تراکنشی خود از فناوری استخراج و انتقال و تبدیل داده ها استفاده کند و بستری از هوش تجاری را در تکنولوژی داده کاوی فراهم آورده باشد و همچنین ابزار BI را مبتنی بر فناوری اطلاعات و مشتری‌گرایی به کار گیرد، هوشمندی در این کسب و کار کارآمد خواهدبود.
چنانچه در بستر BI از استانداردها و برنامه های کاربردی، راهبردی، عملیاتی، تحلیلی نیز استفاده شود، هوشمندی در این کسب و کار اثربخش است. زمانی هوشمندی نقش اهرمی را در کسب و کار به عهده می گیرد که عملکرد به دقت ارزیابی شود و فرهنگ سازی در بین کاربران آغاز شده باشد. درنهایت برای تحقق این هدف می بایست متودولوژی BI و مهارتهای آن در بدنه سازمان مستقر شود.
هنگامی که سازمان به سمت اهداف جهانی سازی با استفاده از مجازی شدن متمایل شود و پا از ساختمانهای فیزیکی به عرصه مجازی نهاده شود، می تواند روند اجرای فرایندهای درون سازمان خود را به حد اعلا شفاف و نقش هوشمندی را یک نقش رقابتی سازد، بنابراین با این نقطه قوت با رقبا به رقابت بپردازد.
اهمیت استراتژیک هوش تجاری در تصمیمات سازمان
رشد تصمیم گیری سازمان معمولا بدین ترتیب است که پایین ترین سطح انجام فعالیتهای تجاری یک سازمان، سطح عملیاتی است که فرایند در دفعات بالا و معمولا به صورت تکراری در رده های پایین سازمان انجام می شود و معمولا با حجم کمی از داده ها سر و کار دارند. تصمیمات گرفته شده در این سطوح غالبا در حوزه مسائل ساخت یافته و توسط مدیران رده پایین اتخاذ می شود. نتایج حاصل از این تصمیمات، تاثیرات کوتاه مدت و خرد در سازمان دارند.
سطح تاکتیکی در سازمان مربوط به عملیاتی است که در حوزه مدیران میانی انجام می شود. این عملیات می تواند شامل پیگیری عملیات در سطح پایین، نحوه انجام آن، گزارش گیری و نهایتا جمع بندی داده‌های مفید برای اتخاذ تصمیمات میان مدت سازمان باشد. تصمیمات گرفته شده در این سطح غالبا در حوزه مسائل نیمه ساخت یافته و توسط مدیران میانی اتخاذ می شود و نهایتا بالاترین سطح استراتژیک مربوط به تصمیم گیریهای کلان سازمان است که توسط مدیران رده بالا اتخاذ می‌شود. این نوع استفاده‌ها در دفعات کم و در دوره های طولانی انجام می شود، اما ممکن است با حجم بالایی از اطلاعات و پردازشها همراه باشد. تصمیمات گرفته شده در این سطوح غالبا در حوزه مسائل غیر ساخت یافته و توسط مدیران ارشد انجام می شود و نتایج حاصله تاثیرات بلند مدت و کلانی در مسیر حرکت سازمان دارند.
کاربرد هوش تجاری در سطح استراتژیک را می توان به نوعی برای کمک به افزایش کارایی کلی سازمان و بهینه سازی فرایندها در کنار یکدیگر، در نظر گرفت. این سیستم ها روی برخی ویژگیهای مهم مالی و سایر پارامترهای مهم دیگر در افزایش کارایی سازمان متمرکز می شوند. بدیهی است که سیستم در این سطوح می‌بایست فرایندهای خارجی سازمان را نیز در بر بگیرد. خصوصیات مختلف برنامه‌های کاربردی در مقاطع مختلف سازمان، باعث ایجاد تفاوتهایی در ابزارها، تکنیک ها و زیرساختهای مورد نیاز برای هر یک از آنها می شود. استفاده از ابزارهای تحلیلی و هوشمند بیشتر در سطح بالا انجام می شود که نیازمند پردازشهای بالا با میزان دسترسی انبوهی از اطلاعات در سطوح استراتژیک و تاکتیکی بیشتر از عملیاتی است. بخش عملیاتی هوش تجاری بیشتر وظیفه جمع آوری اطلاعات و ذخیره سازی آنها را در و یا پایگاه داده های خصوصی بر عهده دارد.
تکنیک‌های تسهیل تصمیم گیری هوش تجاری
در هر دقیقه، دوهزار صفحه مطلب علمی به حجم اطلاعات شبکه اینترنت افزوده می‌شود. هر روز بیش از 300 میلیون صفحه در اینترنت فرستاده می‌شود و تقریبا 5 سال طول می‌کشد که بتوان مقالات و مطالب به روز شده در 24 ساعت را به تمامی خواند. بنابراین تمام اطلاعات از چنین نرخ رشدی برخوردارند. در بخشهای تحقیق و توسعه اغلب یک گروه چند نفری شروع به جمع آوری اطلاعات مورد نیاز می‌کنند و شاید اطلاعاتی مشابه، اما با نامهای مختلف را بایگانی کنند و معمولا چندین و چند بار در این گروهها دوباره و چند باره کاری اتفاق می‌افتد.
در عصری که زمان، کلید اصلی در تجارت است، شرکتها به استفاده از ابزارهای اطلاعاتی روی آورده اند تا بتوانند اطلاعات مورد نظر را بسرعت ازمنابع استخراج کنند هوش تجاری در امر تصمیم گیری در سطوح مختلف سازمان بویژه سطوح مدیران ارشد با تحلیل اطلاعات و روشهای پرس و جو تسهیلات زیادی را فراهم می کند که متداولترین این روشها به قرار زیر است:
* On-Line Analytical Processing (OLAP)
*On-Line Transaction Processing (OLTP)
* Data Warehousing (DW)
* Data Mining (DM)
* Intelligent Decision Support System (IDSS)
*Intelligent Agent (IA)
*Knowledge Management System (KMS)
*Supply Chain Management (SCM)
*Customer Relationship Management (CRM)
*Enterprise Resource Planning (ERP)
*Enterprise Information Management (EIM)
لازم به ذکر است، صرف وجود تمام این تکنیک ها در سطح سازمان بدون در نظر داشتن فرهنگ سازمان و رویکرد سیستمی موجود بین کارکنان نمی‌تواند اثبات کننده هوشمندی کسب و کار آن سازمان باشد. به همین علت است که برای هوش تجاری از کلمات استقرار و پیاده سازی استفاده می کنند نه از کلمه نصب؛ چراکه عواملی دیگر نیز غیر از بسته های نرم افزاری در درست کار کردن هوش تجاری موثرند و به همین منظور در تعاریف آن را رویکرد معماری نوین نامیده اند، زیرا از ابتدای فرایند تدوین داده ها تا مراحل ذخیره سازی و فراخوانی مجدد و استخراج دانش مورد نیاز، هوشمندی، رفتار ملموس است.
مواردی مانند زیرساختهای سازمان و یا فرهنگ سازمان در پیاده‌سازی هوش تجاری بسیار نقش قابل ملاحظه و حساسی را ایفا می کنند برای موفقیت در استقرار و کارایی یک سیستم BI در یک سازمان باید برخی موارد از ریشه های فرهنگی سازمان تغییر کند، چون این موارد در میزان بهره‌وری سیستم هوش تجاری نقش بسزایی خواهند داشت. برخی موارد مانند تلقی سازمان از اطلاعات که به عنوان یکی از مهمترین منابع سازمانی محسوب می‌شود و نوآوری که در سازمان باید بخشی از کار تجاری سازمان تلقی شود و نوع تفکر سازمان در مورد اطلاعات و نوآوری مسلما در بسته‌های نرم‌افزاری وجود ندارند، بلکه باید در لابه لای لایه‌های زیرساخت سازمان فرهنگ سازی و لحاظ گردند.
عوامل موثر بر هوش تجاری سازمان
همانطور که یک رویکرد سیستمی دقیق و به روز مانند هوش تجاری می تواند بر کارایی و عملکرد سازمان تاثیرات زیادی بگذارد، بسیاری از عوامل و نیز بر میزان کارایی هوش تجاری سازمان تاثیر گذارند، از جمله این عوامل می توان به مشتریان، رقبا، شرکا تجاری، محیط اقتصادی و کارکنان داخلی اشاره کرد. با توجه به این نکته که هیچ کسب و کاری بدون مشتری معنا ندارد، پایش رفتار مشتریان و مخصوصا شناسایی آنان از حیث دائمی یا موقتی بودن می تواند در پیش بینی میزان دقیق عرضه و تنظیم میزان تقاضا بسیار کارامد واقع شود. بنابراین تکنیک‌های سیستم های حمایت تصمیم‌گیری هوشمند (IDSS) و مدیریت ارتباط با مشتری که در متن معماری هوش تجاری نهفته است، می توانند روند حرکت سازمان را با عقاید و علایق مشتریان همگام کنند. نداشتن اطلاعات کافی در رابطه با مشتریان مانند اینکه: مشتریان واقعی چه کسانی هستند؟ این مشتریان چه کالاهایی و در چه زمانی می‌خرند؟ چگونه می توان الگوهای خرید مشتری را استخراج کرد؟ چگونه می‌توان میزان وفاداری مشتری را بالا برد؟، معضلات فراوانی را در اجرای چنین رویکردهای نوینی به بار خواهد آورد.
با توجه به این منطق که اگر به هر تحلیلگری در قالب سیستم یا سازمان، اطلاعات ناقص یا اشتباه وارد شود، خروجی آن هرگز قابل ارزیابی مطلوب نخواهد بود و اگر بهترین ساز و کارها در اختیار افراد نا مناسب قرار گیرد، مطمئنا ضمن کاهش عمر مفید کاری آنها، کارایی قابل توجهی هم نخواهند داشت، پس با توجه به آثار هوش تجاری بر سازمان باید بر تاثیرات عوامل متعدد داخلی و خارجی سازمان بر هوش تجاری مطالعه کرد تا سازمان باوجود صرف هزینه و زمان هنگفت برای ایجاد تغییرات کلی، در خروجی دچار خسارات جبران ناپذیری نشود؛ چراکه تصمیمات اساسی و استراتژیک در سازمانها با بهبود قسمتی از آن بسیار متفاوت است. این تصمیمات استراتژیک روند تفکر و حرکت سازمان را به کل تغییر می‌دهند و در صورت شکست، رجوع به نقطه اول و اصلاح اشتباهات یا تغییر جدید امکان پذیر نیست، زیرا تغییر فرهنگ سازمانی و نگرش افراد مستلزم برداشتن گامهای طولانی مدت و برنامه‌ریزی شده است. بنابراین کم تخمین زدن تاثیرات عوامل به نظر کوچک می تواند پایان یک راه امیدوارکننده و روشن را تیره و تار کند. ممکن است سازمانها در مواردی مشابه باشند، ولی هرگز دقیقا عملکرد یکسانی نداشته باشند و حتی اگر عملکردشان نیز بسیار به هم مشابه باشد، محیط فعالیت متفاوت یا خاص باشد و با توجه به سایر موارد باید اینگونه معماریهای بنیادین را طبق زیرساختها و ویژگیهای سازمان، طراحی، برنامه‌ریزی و پیاده سازی کرد.
نتیجه گیری
در این مقاله سعی بر آن شده است تا با ارائه توان فناوری جدید هوش تجاری و معرفی برخی مزایا و محسنات آن و تمرکز آن بر تصمیمات سازمانی - بویژه تصمیمات کلان که توسط مدیران رده بالا گرفته می شود - بتوان سختیهای کسب و کار امروز را تحلیل کرد تا توسط ارزیابی و تحلیلهای این فناوری جدید هوشمند ، قبل از اینکه مخاطرات، سازمان را تهدید کنند و صدمات اقتصادی گزاف آنها مانع از بازار مناسب و باعث کاهش کیفیت عملکرد شود، آنها را پیش بینی و چاره جویی کرد و همچنین پیش از آنکه فرصتها توسط چشمان ریزبین و دقیق رقبا شناسایی شوند و فرصت رشد و ترقی از سازمان گرفته شود، آنها را به دست آورد که البته این اهداف صرفا با اتخاذ تصمیمات دقیق و هوشمند و در آمدن از رویای خوش تداوم ابدی شیوه کسب و کار تحقق خواهد یافت.
منابع:
1 - Knowledge Management and Project Management, SCHOENERT, SILKE.
2 . www.businesss.com
3 .www.elite.com
4. www.wipro.co.in
5. www.rsearch.ibm.com
6 .www.developer.com



 

برچسب ها مقاله: هوش تجاری و تصمیمات کلان سازمانی , عنوان مقاله: هوش تجاری و تصمیمات کلان سازمانی , موضوع: مدیریت بازرگانی , هوش تجاری و تصمیمات کلان سازمانی , مقالات , مقالات رشته ي مديريت , مقالات رشته ي حسابداري , مقالات رشته هاي مختلف , مقاله , دانلود مقاله , مقالات فارسي , مقالات رشته ي مديريت بازرگاني , دانلود , مديريت بازرگاني , مديريت دولتي , مديريت صنعتي , حسابداري , حسابرسي , پيام نور , نمونه سوالات دانشگاه پيام نور , کتاب هاي پيام نور , مباني روش تحقيق , اسلايد دروس رشته ي مديريت بازرگاني دانشگاه پيام نور , اسلايد دروس رشته ي حسابداري , مجموعه اسلايد هاي دانشگاه پيام نور , جزوه دروس رشته ي مديريت بازرگاني دانشگاه پيام نور , جزوه دروس رشته ي حسابداري , دانلود جزوات دانشگاه پيام نور , دانلود جزوه ي دروس رشته ي حسابداري , دانلود جزوات دروس رشته ي مديريت , دانلود جزوه , دانلود اسلايد هاي درسي , دانلود اسلايدهاي دانشگاهي , دانلود فايل هاي پاورپوينت , دانلود پاورپوينت دروس رشته ي حسابداري , دانلود پاورپوينت دروس رشته ي مديريت , پاورپوينت دروس رشته ي مديريت بازرگاني دانشگاه پيام نور , پاورپوينت دروس رشته ي حسابداري , مجموعه پاورپوينت دانشگاه پيام نور , دانلود پاورپوينت هاي دروس دانشگاه پيام نور ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
MP3 Player بی سیم

MP3 Player بی سیم


MP3 Player بی سیم


با طراحی بی نظیر ، خیره کننده و بسیار کم حجم

سبک ترین ام پی تری پلیر دنیا

پرفروش ترين محصول الكترونيكي سال 2012 در امريكا و اروپا

دیگر نیازی به خرید ام پی تری پلیر و هدست

 به صورت جداگانه نخواهید داشت!

خـريد پستي >> قيمت فقـط : 26000 تـومـان


خرید پستی    توضیحات


درباره ما
دوست داشتنی های سراسر نت,گالری عکس,بیوگرافی,مقاله,دانلود اسلاید,پاورپوینت,دانلود,دانلودنرم افزار,نرم افزارموبایل,متن آهنگ,تکست آهنگ,گالری عکس خوانندگان,فول تکست خوانندگان,ترفند,آموزش,ویرایش قالب,قالب,قالبهای رزبلاگ,قالب صورتی دخترانه,بست باز | دایرکتوری برترینها,,متن,دلنوشته,شعر,عکس,آپلود,کلیپ,مه لقا جابری,PPT ,دانلود جدیدترین عکس های دنیا دانلود عکس های زیبا عکس جدید عکس های محشر عکس های ترسناک عکس های عشقی عکس های سه بعدی عکس های زیبا از حیوانات عکس های زیبا از بازیگران عکس های زیبا از طبیعت عکس های زیبا از گربه ،عکس های کمیاب کمیابترین عکس های عکس های آرام جعفری، عکس های آرزو افشار، عکس های آرمیتا مرادی، عکس های آزاده ریاضی، عکس های آزاده صمدی، عکس های آزیتا حاجیان، عکس های آشا محرابی، عکس های آناهیتا نعمتی، عکس های احسان علیخانی، عکس های ارسلان قاسمی، عکس های از حوادث، عکس های اشکان خطیبی، عکس های افسانه بایگان، عکس های افسانه پاکرو، عکس های الناز شاکردوست، عکس های الهام حمیدی، عکس های الیزابت امینی، عکس های الیکا عبدالرزاقی، عکس های امیر جعفری، عکس های امین حیایی، عکس های امین زندگانی، عکس های ایرج نوذری، عکس های باران کوثری، عکس های بهاره افشاری، عکس های بهاره رهنما، عکس های بهرام رادان، عکس های بهناز جعفری، عکس های بهنوش بختیاری، عکس های بهنوش طباطبایی، عکس های بیتا بادران، عکس های بیتا سحرخیز، عکس های ترانه عليدوستي، عکس های تینا آخوند تبار، عکس های حامد بهداد، عکس های حامد کمیلی، عکس های حدیث فولادوند، عکس های حدیثه تهرانی، عکس های حسام نواب صفوی عکس های حمید گودرزی، عکس های خاطره اسدی، عکس های خزر معصومی، عکس های خسرو شکیبایی، عکس های دانیال عبادی، عکس های رز رضوی، عکس های رعنا آزادی ور، عکس های روشا ضیغمی، عکس های روشنک عجمیان، عکس های روناک یونسی، عکس های زیبا بروفه، عکس های زیبا هاشمی، عکس های سام درخشانی، عکس های سامیه لک، عکس های ستاره اسکندری، عکس های سحر قریشی، عکس های سما خانی، عکس های سمانه پاکدل، عکس های سمیرا مخملباف، عکس های سوگل طهماسبی، عکس های سیاوش خیرابی، عکس های شاهرخ استخری، عکس های شبنم قلي خاني، عکس های شقایق دهقان، عکس های شقایق فراهانی، عکس های شهاب حسینی، عکس های شهرام حقیقت دوست، عکس های شهرام قائدی، عکس های شهرزاد عبدالمجید، عکس های شهره قمر، عکس های شهنام شهابی، عکس های شیلا خداداد، عکس های شیوا بلوریان، عکس های صابر ابر، عکس های صبا کمالی، عکس های طناز طباطبایی، عکس های عاشقانه، عکس های علی صادقی، عکس های فاطمه گودرزی، عکس های فرناز رهنما، عکس های فرهاد مهادیان، عکس های فریبا نادری، عکس های فریماه ارباب، عکس های فلور نظری، عکس های لادن مستوفی، عکس های لاله اسکندری، عکس های لعیا زنگنه، عکس های لیلا اوتادی، عکس های لیلا بلوکات، عکس های لیلا حاتمی، عکس های لیندا کیانی، عکس های مارال فرجاد، عکس های ماه چهره خلیلی، عکس های ماهایا پتروسیان، عکس های محسن افشانی، عکس های محمد رضا فروتن، عکس های محمدرضا شریفی نیا، عکس های محمدرضا گلزار، عکس های مرجان محتشم، عکس های مرجان محتشم، عکس های مریلا زارعی، عکس های مریم کاویانی، عکس های مصطفی زمانی، عکس های مهتاب کرامتی، عکس های مهدی پاکدل، عکس های مهران رنجبر، عکس های مهران مدیری، عکس های مهراوه شریفی نیا، عکس های مهناز افشار، عکس های مهناز افشار، عکس های مونا فرجاد، عکس های میترا حجار، عکس های میلاد کی مرام، عکس های نرگس محمدی، عکس های نعیمه نظام دوست، عکس های نفیسه روشن، عکس های نگار فروزنده، عکس های نیما شاهرخ شاهی، عکس های نیوشا ضیغمی، عکس های نیکی کریمی، عکس های هانیه توسلی، عکس های هدیه تهرانی، عکس های هنگامه قاضیانی، عکس های پانته آ بهرام، عکس های پرستو صالحی، عکس های پریناز ایزدیار، عکس های پندار اکبری، عکس های پوریا پورسرخ، عکس های پژمان بازغی، عکس های پگاه آهنگرانی، عکس های چکامه چمن ماه، عکس های ژیلا صادقی، عکس های کامبیز دیرباز، عکس های کتایون ریاحی، عکس های گوهر خیراندیش، عکس های یکتا ناصر، گالری عكس بي عكس، گالری عکس بازیگران زن، گالری عکس بازیگران مرد, عکس های شخصی, عکس های جدید, گالری عکس های, عکس های دیدنی, زیباترین عکس های, عکس های منتخب, عکس های داغ, عکس های تاپ, پوستر جدید , تصویر های , بیوگرافی,لایک,Like,like.rozblog.com متن,دلنوشته,شعر,عکس,آپلود,کلیپ,مه لقا جابری,
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • سایت کشاورزی ایران
  • نیازمندیهای رایگان
  • vps با پورت 1 گیگ
  • سیستم تبادل لینک دو طرفه و 3 طرفه رایگان با پیج رنک بالا
  • سایت تفریحی پارس جی
  • مجله اینترنتی برترین
  • جدیدترین مدل لباس زنانه و مردانه
  • جی اف ایکس ایـ افـ.افغانستان
  • فروشگاه اینترنتی مهاباد
  • فروشگاه سنگهای معدني زينتي
  • آگهی
  • تبادل لینک رایگان
  • خرید هاست ارزان لینوکس و هاست وارز
  • تبادل لینک رایگان
  • تبادل لینک سه طرفه کاملا سئو
  • تبادل لینک
  • گرافیک
  • تبادل لینک
  • تبادل لینک
  • تبادل لینک
  • تبادل لینک هوشمند
  • تبادل لینک خودکار
  • تبادل لینک هوشمند
  • تبادل لینک رایگان
  • لينك ها - تبادل لينك خودكار
  • تبادل لینک سه طرفه | نیاز تو
  • تبادل لينك - افزايش رنك گوگل
  • تبادل لینک | تبادل لینک اتوماتیک | تبادل لینک خودکار
  • سیستم همکاری در فروش
  • پارسی لود | آهنگ پیشواز،زنگ موبایل،فال روز
  • پیروزفا | سرویس وبلاگ دهی سئو شده
  • بهترین سایت تبادل لینک رایگان
  • تبادل لینک رایگان
  • افزایش بازدید شما و کسب درآمد برای وبمسترها
  • تبادل لینک اتوماتیک
  • تبادل لینک اتوماتیک
  • تبادل لینک اتوماتیک
  • تبادل لینک رایگان
  • تبادل لینک
  • فون عروس و داماد
  • دایرکتوری تبادل لینک
  • تبادل لینک رایگان
  • تبادل لینک
  • کسب درآمد
  • دایرکتوری تبادل لینک
  • چای دکتر سینا
  • طراحی وب سایت
  • شادی فان | بهترین ها و جدید ترین ها
  • مرکز دانلود الحاقات فارسی
  • خرید ساعت زنانه
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 163
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 32
  • آی پی امروز : 69
  • آی پی دیروز : 36
  • بازدید امروز : 152
  • باردید دیروز : 56
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 371
  • بازدید ماه : 1,014
  • بازدید سال : 27,475
  • بازدید کلی : 360,116
  • خـــرید آسان | محصولات پرفروش


    برای خــرید و تـوضیحات

    روی عکس مورد نظر کلیک کنید.



    برترین مدل هندزفری تغییر صدا

    برترین مدل هندزفری تغییر صدا | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    مو بر دایمی سمباده ای 100%

    مو بر دایمی سمباده ای 100%  | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    فـــایر تـــایر

      مناسب هر نوع رینگ و لاستیک

    فـــایر تـــایر | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    لیزر انگشتری بیمز

    لیزر انگشتری بیمز | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    آموزش تصویری بافتنی

    آموزش تصویری بافتنی | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    شامپو رفع سفیدی مو

    شامپو رفع سفیدی مو | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    بلوتوث هوشمند ماشین

    بلوتوث هوشمند ماشین | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    دستبند پاوربالانس

    دستبند پاوربالانس | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    مجموعه کامل آندروید 2011

    مجموعه کامل آندروید  | WwW.BestBaz.RozBlog.Com2011



    ترک سیگار (الکترو اسموک)

    ترک سیگار (الکترو اسموک) | WwW.BestBaz.RozBlog.Com