loading...
لایک |عکس, گالري, هاي, پيشواز, متن,
سخن مــدیر
هندزفری تغییر صدا | یک شوخی جالب




سلام بازدید کننده ی عزیز


بابت سنگینی قالب شرمندم! خیلی رو این قالب کار کردم تا بتونم


سئوش و به 100% برسونم!


سئوی سایت  | WwW.BestBaz.RzB.Ir


البته با کمک دوست خوبم حامد هاشمی عزیز "CivilBax"


با تشکر :


Saeed_Detect


آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
خرید ممبر تلگرام 100% تضمینی❤️ با دیجی فالوور 0 66 sadafmohammadi
خرید فالوور ارزان 30 درصد هدیه و تحویل فوری 0 68 aynazmasomi
بهترین سایت برای دریافت خدمات فروش فالوور و ویو اینستاگرام 0 56 lilies
راهکار های کاربردی افزایش ممبر اینستاگرام 0 51 lilies
نکات امنیتی که باید قبل از خرید پیج اینستاگرام بدانید 0 35 lilies
بهتریت سایت هابرای ارائه فالوور ارزان 0 34 lilies
تجربه ای که برای هدیه دادن ،آنچه که باید راجب پیشرفت در اینستاگرام بدانید 0 25 lilies
نکات طلایی که قبل از خرید پیج اینستاگرام باید بدانید 0 30 lilies
معرفی بهترین سایت خرید فالوور ارزان قیمت 0 35 amirmohammad
صفر تا صد پیشرفت در اینستاگرام با خرید فالوور واقعی 0 39 amirmohammad
تجربه ی من از بهترین سایت برای خرید فالوور واقعی 0 42 amirmohammad
خرید فالوور رایگان و پرسرعت از سایت دیجی فالوور 0 55 aynazmasomi
خرید فالوور ایرانی و واقعی از سایت معتبر دیجی فالورر 0 35 aynazmasomi
متن آهنگ اینتروی آلبوم کسی که دلش یه دریاست از یاس 2 1453 saeed_detect
عکسی از کسب درآمد دختر تهرانی 2 732 saeed_detect
saeed_detect بازدید : 197 شنبه 10 تیر 1391 نظرات (0)


 

عنوان مقاله: مبانی نفوذ پیام‌های تبلیغاتی


عنوان مقاله: مبانی نفوذ پیام‌های تبلیغاتی

مولف/مترجم: مراد احمدی پور

موضوع: مدیریت بازرگانی

سال انتشار(میلادی): 2008

وضعیت: تمام متن

منبع: ماهنامه تدبیر-سال نوزدهم-شماره 191

تهیه و تنظیم: پایگاه مقالات مدیریت www.SYSTEM.parsiblog.com


چـــکـــیـــده :

شرکتها، برای حفظ ماندگاری و رشد، باید خود را با محیط وفق داده، با آن سازگار شوند. لازمه این کار، برقراری ارتباط مناسب با محیط: (دولت، رقبا ، تامین کنندگان مواد اولیه، افراد و گروههای ذی‌نفع و مهمتر از همه مشتریان) است . آنچه در این مقاله با عنوان مبانی نفوذ پیامهای تبلیغاتی مورد بررسی قرار گرفته، ارتباط با مشتریان بویژه ارتباط بازاریابی است. در این پژوهش تلاش شده این نوع ارتباط بررسی شده، چگونگی بهینه کردن این ارتباط روشن شود. نکته کلیدی در این ارتباط و هر نوع ارتباط دیگر پیام است. تکیه گاه این پژوهش نیز چگونگی فراهم آوردن پیام مطلوب است.

 

 

سابقه به کارگیری تلویزیون به عنوان دستاویز معرفی کسب و کار


وسیله اصلی برای بسیاری از جاذبه‌های اقناعی، رسانه های همگانی است. بنا بر شواهد موجود، فراموشی و اندک شمردن تاثیرات رسانه ها در امور تجاری، در نهایت باعث ضعف و نابودی سیستم شده و از کارایی، اثربخشی و بهره وری سیستم می کاهد.
در این بین، تبلیغات، یکی از ابزارهای اساسی ارتباط واحد تجاری، با دنیای پر تغییر و دگرگونی بیرونی است؛ چه از نظر جذب و اخذ اطلاعات در زمینه ترجیهات محیط و چه از منظر نشر اطلاعاتی که گروههای ذینفع آن را شرطی (آگاهانه و یا ناخود آگاه) برای ارتباط با واحد تجاری (و سرازیر کردن منفعت به داخل واحد) قرار می دهند.
واژه تبلیغات یا پروپاگاندا (PROPAGANDA) منشاء به نسبت متاخری دارد. نخستین استفاده ثبت شده آن به سال 1622م. هنگامی که پاپ گرگوری پانزدهم مجمع مقدس تبلیغات ایمان را تاسیس کرد، باز می گردد. معنای کلمه پروپاگاندا امروزه تلقین یا نفوذ جمعی از راه دستکاری نمادها و روان‌شناسی فرد تکامل یافته است. پروپاگاندا انتقال نظریه ای با هدف نهایی پذیرش داوطلبانه دریافت کننده است، به گونه‌ای که شخص آن را نظر خویش تلقی کند.(پراتکانیس و دیگران ، ص‌18)
عصر نوی تبلیغات از1843 در فیلادلفیا، هنگامی که مرد جوانی به نام ولنی پالمر نخستین مؤسسه تبلیغاتی را گشود، آغاز می شود. این بنگاه در مقایسه با استانداردهای امروزی بسیار ابتدایی بود و فقط واسطة مشتری و ناشر برای درج آگهی در روزنامه ها بود . نخستین آگهی تبلیغاتی، پیامی درباره آپارتمانهایی در لانگ اسلند بود که در اواخر 1922 از رادیو پخش شد. آگهی های تلویزیونی،کار خود را به گونة جدی بعد از پایان جنگ جهانی دوم آغاز کردند.
برای اثر بخشی تبلیغات، امروز راههای گوناگونی پیشنهاد شده و هر از گاهی برای این امر گامهایی برداشته می شود. همچنین بهره گیری بیشتر از تئوریها و تکنیکهای روان‌شناسی نیز موردنظر بوده است. به عنوان نمونه: بر اساس تئوری یادگیری، پیام هنگامی اقناع کننده است که توسط گیرنده آموخته و پذیرفته شود.
تبلیغ باید در معرض دید قرار گیرد، درک شود، آموخته شود، به یاد بماند و به عمل درآید. اصول اساسی تئوری یادگیری در طراحی ارتباطات مؤثر مورد استفاده است (پراتکانیس و دیگران، ص‌23).
تئوری روانکاوی اقناع در اثر بسیار مشهور ونس پاکارد به نام اقناع کنندگان پنهانی در سال 1957 مورد توجه عموم قرار گرفت. به باور پاکارد، شرکتهای تبلیغاتی با استفاده مخفیانه از اصول روانکاوی، آگهیهایی را خلق می کردند که به گونه‌ای حیرت‌آور قوی و مؤثر بود. بازاریان برای تهیه این آگهیها به شدت مشغول یافتن معنای پنهانی اشیا بودند (پراتکانیس و دیگران، ص‌32).
الگوهای ساخته شده در رسانه های همگانی، به دو دلیل اساسی مؤثرند: نخست اینکه رفتارهای نو را می آموزند {دوم اینکه} آنان به عنوان نشانه ای از حقانیت و درستی رفتارهای معین عمل می کنند (پراتکانیس و دیگران، ص‌128و129).
تبلیغات توقعی مثبت را ایجاد می‌کنند که سبب می‌شوند تا تجربه استفاده از یک محصول مثبت باشد.
بازاریان می‌کوشند نیازهای مصرف‌کنندگان را برآورده سازند؛ ولی دلایلی که باعث می‌شود یک محصول خریداری شود، بسیار متنوع است. تعیین و شناخت انگیزه‌های مصرف‌کننده مرحله مهمی برای کسب اطمینان از این نکته است که با ارائه یک محصول، انگیزه‌های مربوط ارضا خواهند شد. توصیف این انگیزه که به منظور ارضای یکی از نیازها (برای مثال: نیازهایی که براساس نظریه مزلو طبقه‌بندی شده‌اند) ایجاد می‌شود، کاری بس دشوار است (ساعتچی ، محمود. ص 217).
کیت رین هارد که یکی از آگهی سازان خلاق است، می گوید: “در خیلی از موارد، محصولات رقیب هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند؛ ولی آگهی‌ها باعث آفرینش اختلاف می‌شوند... وقتی مصرف‌کننده‌ای هویت و عملکرد محصول را جذاب ارزیابی می‌کند، با خرید آن، هویت و عملکرد محصول را به خود انتقال می دهد” (پراتکانیس و دیگران، ص‌52)
به منظور برخورد اثر‌بخش با همه عواملی که بر توانایی شرکت در رشد سودآور آن تاثیر دارند، مدیران فرایندهای مدیریت استراتژیک را به گونه‌ای طراحی می‌کنند که به نظرشان وضعیت بهینه مؤسسه را در موقعیت رقابتی‌اش آسان‌ می‌کند. چنین استقراری به این لحاظ امکان پذیر است که فرایندهای استراتژیک، برآورد دقیق‌تری از تغییرات محیطی فراهم می‌کنند و برای واکنش نسبت به فشارهای داخلی یا رقابتی، آمادگی بیشتری پدید می‌آورند (پیرس و رابینسون ص‌17) . بدین ترتیب، با به کار بستن اصول مدیریت استراتژیک در فعالیتهای سازمان، می توان مطمئن شد که در میان‌مدت و حتی بلند‌مدت تلاشهای در پیش گرفته‌شده ناکام نخواهند بود. به گونه طبیعی، تبلیغات غیر‌شخصی به عنوان یکی از فعالیتهای کلیدی سازمان از این روش بی‌نیاز نیست .
مشتریان نیز مانند مدیران نیاز به اطلاعاتی دارند که مبنای مناسبی برای تصمیم‌گیری آنها فراهم سازد. آنان معمولاً نیاز دارند بدانند که محصول مورد نظر چه ویژگی‌ها و فواید منحصر به فردی دارد و چگونه می توان از آن به گونة بهینه‌ای استفاده کرد؛ البته جذابیت روش آگاهی، بخشی بسیار تعیین کننده است.
در نهایت بازتاب چگونگی سیر تفکر مشتری با تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران که این زنجیره را تکمیل می کند .پژوهشهای بازاریابی در ارائه اطلاعات برای برنامه‌ریزی و کنترل ، نقش عمده‌ای ایفا می‌کنند. بعلاوه فعالیتهای پژوهشی بسیاری می‌تواند درباره نیاز برنامه‌ریزی صورت گیرد. هدف از پژوهش فقط در دسترس داشتن چنین اطلاعاتی نیست، بلکه باید اطلاعات را سازمان داده ، به گونه‌ای ارائه دهیم که به فعالیتهای برنامه ریزی و کنترل سازمان کمک کند ( ونوس ص‌19). دخالت و وزن دادن به پژوهش‌های بازاریابی محیط، برخلاف آنچه که در زمان صفر پیش‌بینی شده است، به کمک سیستم آمده، این تغییرات را به تصمیم‌گیران بازتاب می‌دهد و تضمین می‌کند که تصمیمات بهینه‌ای در تخصیص منابع در جهت انجام فعالیتهای بازاریابی، از جمله تبلیغات تجاری اتخاذ شود. با این وصف تمام عواملی که در انتقال مفهوم در یک مدل ارتباطی وجود دارند، باید مورد بررسی قرار گیرند. چگونگی به رمز در آوردن،‌ انتخاب رسانه (کانال انتقال پیام) انتخاب محتوای پیام و از بین بردن موانع ارتباطی، از جمله مواردی هستند که توجه ویژه‌ای را می طلبند. با توجه به این نکته که، اولاً: هزینه زیادی صرف تبلیغات می‌شود، ثانیاً: کارآمدی دیگر بخشهای سازمان در نهایت به گونه‌ای به اثرگذار بودن تبلیغات وابسته است؛ هر‌گونه بی‌برنامگی و نیز گسستگی برنامه‌ها با واقعیت، منجر به ناکارآیی خواهد شد.
بر اساس پژوهشهای کارل هاولند و همکارانش تقسیم فرایند یادگیری به چهار مرحله، شاید مهمترین رکن و مؤثرترین الگوی یادگیری در زمینه اقناع باشد. (,1979‌ Havland)
پیام زمانی اقناع کننده است که اولا” هر یک از مراحل روانی یادشده در زیر به ترتیب انجام شود و همچنین به گیرنده پیام، پاداش دهد:
1- پیام باید توجه گیرنده را جلب کند.
2- دلایل پیام باید فهم و درک شود.
3- گیرنده پیام باید استدلالهای پیام را قبول کند و آنها را به عنوان حقیقت بپذیرد.
-4 ما هنگامی می توانیم بر اساس این یادگیری و اعتقاد عمل کنیم که انگیزه ای برای انجام آن داشته باشیم (پراتکانیس، ص34 ).
نویسندگان آگهی ها و طراحان صحنه که اصلی ترین خالقان آنها هستند، می دانند که آگهی خوب چگونه باید باشد. آگهی خوب در بر گیرنده ایده‌ای هوشمندانه است. آگهی خوب با مهارتی کامل نوشته و با تخیلی زیرکانه ساخته شده است (پراتکانیس، ص35‌). ولی زمانی می توانیم به موفقیت یک آگهی اطمینان داشته باشیم که قیدهای هوشمندانه خوب ،کامل و زیرکانه که به ترتیب برای ایده، آگهی‌، مهارت وتخیل به کار گرفته شده اند، با توجه به بستری که آگهی در آن اجرا می‌شود، بروز پیدا کنند‌. مسئولان بازاریابی تمام تلاش خود را به کار می‌بندند تاآگهی‌ای ساخته شود که در عین اینکه شامل تخیلی مرتبط با مفهوم مورد نظر است، ایده قابل اتکایی نیز در آن نهفته باشد. البته شیوه پرداخت موضوع در آن برای دستیابی به هدفها بسیار تعیین کننده است.
یکی از مسایل بسیار مهم در قلمرو تبلیغات، ارزیابی اثربخشی تبلیغات است. به عبارت دیگر، مشخص کردن اینکه تبلیغی که ما بودجه فراوانی برای آن صرف کرده ایم تا چه اندازه ما را به هدف‌هایی که تعیین کرده بودیم، رسانده است (عالم تبریز، ص 29). نکته ای که بیش از همه باید مورد توجه قرار گیرد، جزییات شاکله پیام است. اینکه چه جزییاتی باید در پیام قرار گیرد و شکل چینش این اجزا چگونه باید باشد. همچنین پس زمینه مناسبی که پیام در آن قرار می گیرد، تاثیر گذاری و جذابیت پیام را تعیین می کند که باید به دقت انتخاب شود.
مشتری و مخاطب باید با بررسی و یا در معرض قرار گرفتن تولیدات و تبلیغات مرتبط با آنها، احساس جدید بودن و متفاوت بودن را در محصولات بیابند. ولی مهمترین عاملی که اثربخشی پیام وابسته به آن است ، یعنی همان چیزی که عامل نهایی کارا بودن هر پیامی است (پاداش در نظر گرفته شده برای توجه و عمل بر اساس آن) میزان اطلاعاتی است که به مخاطب پیام انتقال داده می شود، تا بر اساس آن تصمیم رضایت‌آمیز و خشنود‌کننده را اتخاذ کند.
پیشبرد فروش و ارتباط با مشتریان
برنامه کامل ارتباطی بازاریابی یک شرکت، ترکیب عناصر بازاریابی آن شرکت نام دارد. این برنامه از ترکیب معینی از تبلیغات غیر‌شخصی ، تبلیغات پیشبرد‌فروش، روابط‌عمومی و فروشندگی شخصی تشکیل می شود (کاتلر و دیگران، ص587).
ارتباطات نه‌تنها وظایف مدیر را آسان می‌کند، بلکه وسیله‌ای است که سازمان را با محیط خارج مربوط می‌سازد. از راه تبادل اطلاعات، مدیران از نیازهای مراجعه‌کننده‌ها یا مشتریان، در دسترس نبودن مواد اولیه، ادعاهای سهامداران، مقررات دولتی و مسائل موردعلاقه جامعه آگاه می‌شوند به عبارت دیگر، باید گفت که، از راه ارتباطات، هر سازمانی به صورت سیستمی باز در می‌آید و با محیط خارج تعامل برقرار می‌کند. خلاصه اینکه بدون ارتباطات مؤثر، انجام وظایف سازمان و ادامه حیات آن امکان‌پذیر نخواهدبود (پاریزی، ص 344 ).
یکی از مهمترین گروههایی که حیات سازمان بدان وابسته است، مشتریان هستند. سازمان برای حفظ مشتریان قدیم و فراخواندن مشتریان جدید، ناگزیر به ارتباط بازاریابی است و موظف است برنامه ارتباطی مناسبی را برای تامین نیازهای اطلاعاتی مشتریان طرح‌ریزی و اجرا کند.
برقرار کننده ارتباط بازاریابی باید نکاتی را مورد نظر قرار دهد تا این ارتباط بتواند نتیجه مطلوب وی را فراهم سازد. به همان دلایل یادشده، برقرار کننده ارتباط باید در مورد اجزای زیر تصمیم گیری کند:
شناسایی مخاطبان هدف، تعیین پاسخ مورد انتظار، انتخاب پیام، انتخاب رسانه، انتخاب منبع پیام و جمع آوری پس خوراندها.
تبلیغات، به نظر بسیاری از جامعه شناسان، بخشی از این زمینه (جامعه شناسی ارتباطات جمعی) است. اما روشن است که تبلیغات، بدون حامل نمی تواند وجود داشته باشد. بدین ترتیب مطالعه آن نمی تواند فصلی مستقل از وسایلی که برای انتقال پیام هایش به کار گرفته می‌شود به حساب آید. چه در مورد روزنامه ، رادیو یا تلویزیون، آگهی تبلیغاتی فقط صورت ویژه‌ای از نشر پیام تبلیغاتی به حساب می‌آید (کازنو، ص4).
تلویزیون جنبه‌ای مهم در زندگی
تلویزیون در حال حاضر به عنوان یکی ازمهمترین ابزارهای جهت‌دهنده وتعیین‌کننده در زندگی مدرن ایفای نقش می‌کند. ابزاری که کارکردهای فراوان: (خبری، آموزشی، اجتماعی‌، و... ) دارد. تلویزیون جایی ویژه را در کنار مبلمان خانه برای خود ایجاد کرده است. تاثیر تلویزیون در رویدادهایی که در خانه رخ می دهد و تصمیم‌هایی که ساخته و به کار بسته می‌شوند، انکار ناپذیر است.
معمولا سهولت دسترسی به تلویزیون و آسان بودن تن‌سپردن به آن، مانع بررسی دقیق و ریشه‌یابانه خروجی‌های آن توسط افرادی که برای مدتی نه‌چندان کم، خود را به آن سپرده‌اند، می‌شود. همین نکته بسیار مورد توجه سردمداران رسانه‌ای قرار گرفته و از این موقعیت به عنوان شرایطی که می‌توان به راحتی با مخاطبان ارتباط تاثیر گذار ایجاد کرد ، استفاده می‌کنند. این نکته مسلم است که تلویزیون نقش جاروی جادوگران مدرن را بر عهده گرفته است.
در تلویزیون رمزهای فنی و چگونگی انتخاب و چینش آنها از اهمیت بسیاری برخوردار است. اندازه نما، زاویه دوربین، نوع عدسی، ترکیب‌بندی، روشنی، رمزهای نورپردازی و رمزهای رنگ و حتی فیلم خام از این دسته‌اند که می توانند به کمک سازنده پیام درجهت القای مفهوم موردنظر وی به کار گرفته شوند. چگونگی پردازش صحنه و وسایلی که در صحنه وجود دارند، رمزهای ارتباط غیرکلامی و رمزهایی که می‌توان از چگونگی آرایش و لباس استخراج و استنباط کرد، بر مفهوم پیام اثرگذار است. استفاده مطلوب از رسانه برای ارائه متن رسانه ای بدون بررسی و انتخاب موارد یادشده بسیار دور از دسترس و حتی دست نیافتنی است.
سیاستها و روشهای صاحبان رسانه‌ها، یکی از عمده‌ترین عوامل تاثیرگذار بر پیام است، به گونه ای که گاهی حتی می تواند مانع کامل در برابر ارسال پیام محسوب شود. مسئله حکومت در کشورهایی که دولت در آنها متولی رسانه است، نیز بسیار مهم است. در این مورد گذشته از خط مشی رسانه، دولت نیز می تواند مانع ارائه پیام دلخواه شود. ملاحظات دیگری هم نظیر قومیتها، نژادها و مسایل فرهنگی و دینی نیز می تواند در این دسته قرار گیرد.
تصویر تلویزیونی به عنوان یک سازه
تصویر، یک سازه است. منظور از سازه بودن متون تلویزیونی این است که تمام متون رسانه‌ای از جمله تلویزیونی از زبان ویژه رسانه استفاده می‌کنند. نمادها در این بین نقش مهمی دارند، بدین صورت که پیام مورد نظر برای تبدیل شدن به متن تلویزیونی باید به نماد ترجمه شود؛ نمادهایی که توسط مخاطب قابل رمزگشایی هستند.
این نکته را نیز نباید از یادها پنهان داشت که واقعیت پدید آمده در هر برنامه تلویزیونی، به خودی خود، حاصل فشارها و محدودیتهای فرهنگی گوناگون است که ممکن است یکی از این‌دو شکل را داشته باشد:
نخست اینکه: محصول رسانه تا اندازه فراوانی تابع فشارهای خارجی است که در گزینش و بازنمایی جامعه به وسیله رسانه به شدت تاثیر می‌گذارد. این محدودیتها شاید جنبه اقتصادی داشته باشد. (رسانه بخشی از یک صنعت است و برای منفعت با سایر پیشه ها رقابت دارد) . شاید هم جنبه اخلاقی داشته باشد که در آن صورت با سانسور یا سلیقه مردم ارتباط می‌یابد (‌سلبی، ص 15).
دوم اینکه: فشارهای دیگر و کمتر آشکاری وجود دارند که رسانه را در بازنمایی واقعیت محدود می‌سازند و ذهن را به این پرسش مشغول می‌دارند که آیا محصول رسانه به گونه عملی به واقعیت می‌ماند یا نه؟ چنان که شاید کیفیت برنامه یا چگونگی بازنمایی واقعیت در آن نقد شود (سلبی ، ص 15 و 16).
ژان بودریار، جهان کنونی را جهان رسانه‌ای نامگذاری کرده است که در آن رسانه‌ها به باز‌نمایی والبته برجسته سازی واقعیتها می‌پردازند و واقعیت رسانه‌ای بدین ترتیب شکل می‌گیرد. آنان اتفاقات را از دریچه چگونگی دریافت و فهم حوادث و مهمتر از همه، منافع گروهی و شخص می‌بینند.
معاملات بازار از ضمائم مقید زندگی اجتماعی است و به افزایش بهره‌وری، انعطاف‌پذیری و کارایی منجر می‌شود. رسانه‌های مبتنی بر بازار همچنین در فرآیند تولید و انتشار عقاید بسان نیرو‌های عمده مخالف ظاهر می‌شوند؛ این رسانه‌ها تنها پدیده‌هایی اقتصادی نیستند. عملکرد آنها اغلب در تقابل با دستگاههایی شکل می‌گیرد که در انحصار کلیساها و دولتها هستند و به تولید و نشر عقاید می‌پردازند. ولی برخلاف ادعاهای لیبرالهای طرفدار بازار‌، این سخنان به آن معنا نیست که جامعه‌ مدنی و رسانه‌های موجود در آن، می‌باید زیر سیطره نیروهای بازار قرار بگیرند... بازار خود تنظیم‌گر یک تفکر اتوپیایی بیش نیست. چرا که چنین بازاری خودویرانگر است ومدت زیادی دوام نخواهد آورد.چنین بازاری خیلی زود پیش‌شرطهای اجتماعی خود را از بین می‌برد.بنابراین شکل واقعی یا بهینه معادلات بازار، همیشه با چارچوب مقررات سیاسی و قانونی تعیین می‌شود( کین، ص 177 و 178).
خوانش متن رسانه‌ای توسط مخاطب
گذشته از اینکه متن رسانه‌ای به زبان رسانه‌ای بیان می‌شود، ولی باید توجه داشته باشیم، که این متن چارچوب کاملا" بسته‌ و محکمی نیست، بلکه با توجه به ویژگی‌های شخصیتی، روانی،رفتاری و اجتماعی مخاطب، مورد تعبیر و تفسیر قرار می‌گیرد. این امر باعث می‌شود که مخاطب نتواند به مفهوم مورد نظر تولیدکننده پیام دست یابد؛ که این به طور مسلم یکی از ناکامیهای ارائه دهنده پیام خواهد بود.
ناکامی‌های معمول در تبلیغات
بر حسب ارزشهای موجود در فرهنگ هر جامعه ، افراد آن جامعه به محتوای تبلیغ، احساسی خوب و یا بد دارند؛ پس به ارزشهای فرهنگی در ساخت تبلیغات باید توجه کرد. همچنین توجه به دیدگاه بینندگان درباره مصرف، درآمد، صرفه‌جویی، تجمل‌گرایی، و یا ارزشهایی، مانند: رفتار با سالخوردگان، کودکان و نوجوانان و چگونگی روابط والدین با یکدیگر و با فرزندان و رابطه بین جوانان و سالخوردگان، در تبلیغات بسیار مهم است.
گاهی تبلیغات ناموفق باعث رکود و شکست در بازاریابی و در تولید می شود. مطالب و تجربه‌های بسیاری درباره تبلیغات ناموفق وجود دارد که حائز اهمیت بسیار است.
منابع:
1- پراتکانیس، آنتونیو آرونسون ، الیوت.سیدامامی،کاووس، عباسی ،محمدصادق، سروش 1380.
2- ساعتچی، محمود: رفتار مصرف‌کننده و تبلیغات، فصلنامه پژوهش و سنجش، ویژه تبلیغات بازرگانی.ص 211.
3- پیرس و رابینسون: برنامه‌ریزی‌مدیریت‌استراتژیک، ترجمه دکتر سهراب خلیلی شورینی، انتشارات یادواره کتاب ،1380.
4 - ونوس، داور و ابراهیمی،عبدالحمید و روستا،احمد: تحقیقات بازاریابی،انتشارات سمت،.1375
5- کاتلر، فیلیپ و آرمسترانگ ، گری . بهمن فروزنده ، اصول بازار یابی ، نشر آتروپات ،چاپ چهارم، 1381.
6- موون ، جان سی و مینور، میشل اس . صالح اردستانی، عباس: رفتار مصرف کننده، چاپ آثار، تابستان 1381.
7- ابراهیمی، عبدالحمید: نقش آمیخته بازاریابی جهانگردی در جذب جهانگردان بیشتر، مطالعات مدیریت، ص 110.
8 - پاریزی و ساسان گهر : سازمان و مدیریت از تئوری تا عمل.
9- کازنو ، ژان . ساروخانی ، باقر و محسنی، منوچهر: جامعه شناسی وسایل ارتباط جمعی، انتشارات اطلاعات 1373، چاپ پنجم.
10- اکبر عالم‌تبریز: جایگاه تبلیغات در تصمیم‌گیری خرید مشتریان، ماهنامه بازاریابی ، ش 17.
11- ارنبرگ، اندرو و باروایزر ،پاتریک. فرهاد رادپور: تلویزیون و مخاطبان آن، مرکز تحقیقات صدا و سیما 1378.
12- سلبی ،کیت و کاودری ، ران. علی عامری مهابادی: راهنمای بررسی تلویزیون، انتشارات سروش 1380.
13- کین، جان . نازنین شاه‌رکنی: رسانه‌ها و دموکراسی، انتشارات طرح نو ، 1383.
14 - Havland , C.I., Lumsdaine , A.A & Shefield F.D. Experiments on mass communications, Princeton University Press, 1979

 

 

برچسب ها مقاله: مبانی نفوذ پیام‌های تبلیغاتی , عنوان مقاله: مبانی نفوذ پیام‌های تبلیغاتی , مبانی نفوذ پیام‌های تبلیغاتی , موضوع: مدیریت بازرگانی , مقالات , مقالات رشته ي مديريت , مقالات رشته ي حسابداري , مقالات رشته هاي مختلف , مقاله , دانلود مقاله , مقالات فارسي , مقالات رشته ي مديريت بازرگاني , دانلود , مديريت بازرگاني , مديريت دولتي , مديريت صنعتي , حسابداري , حسابرسي , پيام نور , نمونه سوالات دانشگاه پيام نور , کتاب هاي پيام نور , مباني روش تحقيق , اسلايد دروس رشته ي مديريت بازرگاني دانشگاه پيام نور , اسلايد دروس رشته ي حسابداري , مجموعه اسلايد هاي دانشگاه پيام نور , جزوه دروس رشته ي مديريت بازرگاني دانشگاه پيام نور , جزوه دروس رشته ي حسابداري , دانلود جزوات دانشگاه پيام نور , دانلود جزوه ي دروس رشته ي حسابداري , دانلود جزوات دروس رشته ي مديريت , دانلود جزوه , دانلود اسلايد هاي درسي , دانلود اسلايدهاي دانشگاهي , دانلود فايل هاي پاورپوينت , دانلود پاورپوينت دروس رشته ي حسابداري , دانلود پاورپوينت دروس رشته ي مديريت , پاورپوينت دروس رشته ي مديريت بازرگاني دانشگاه پيام نور , پاورپوينت دروس رشته ي حسابداري , مجموعه پاورپوينت دانشگاه پيام نور , دانلود پاورپوينت هاي دروس دانشگاه پيام نور ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
MP3 Player بی سیم

MP3 Player بی سیم


MP3 Player بی سیم


با طراحی بی نظیر ، خیره کننده و بسیار کم حجم

سبک ترین ام پی تری پلیر دنیا

پرفروش ترين محصول الكترونيكي سال 2012 در امريكا و اروپا

دیگر نیازی به خرید ام پی تری پلیر و هدست

 به صورت جداگانه نخواهید داشت!

خـريد پستي >> قيمت فقـط : 26000 تـومـان


خرید پستی    توضیحات


درباره ما
دوست داشتنی های سراسر نت,گالری عکس,بیوگرافی,مقاله,دانلود اسلاید,پاورپوینت,دانلود,دانلودنرم افزار,نرم افزارموبایل,متن آهنگ,تکست آهنگ,گالری عکس خوانندگان,فول تکست خوانندگان,ترفند,آموزش,ویرایش قالب,قالب,قالبهای رزبلاگ,قالب صورتی دخترانه,بست باز | دایرکتوری برترینها,,متن,دلنوشته,شعر,عکس,آپلود,کلیپ,مه لقا جابری,PPT ,دانلود جدیدترین عکس های دنیا دانلود عکس های زیبا عکس جدید عکس های محشر عکس های ترسناک عکس های عشقی عکس های سه بعدی عکس های زیبا از حیوانات عکس های زیبا از بازیگران عکس های زیبا از طبیعت عکس های زیبا از گربه ،عکس های کمیاب کمیابترین عکس های عکس های آرام جعفری، عکس های آرزو افشار، عکس های آرمیتا مرادی، عکس های آزاده ریاضی، عکس های آزاده صمدی، عکس های آزیتا حاجیان، عکس های آشا محرابی، عکس های آناهیتا نعمتی، عکس های احسان علیخانی، عکس های ارسلان قاسمی، عکس های از حوادث، عکس های اشکان خطیبی، عکس های افسانه بایگان، عکس های افسانه پاکرو، عکس های الناز شاکردوست، عکس های الهام حمیدی، عکس های الیزابت امینی، عکس های الیکا عبدالرزاقی، عکس های امیر جعفری، عکس های امین حیایی، عکس های امین زندگانی، عکس های ایرج نوذری، عکس های باران کوثری، عکس های بهاره افشاری، عکس های بهاره رهنما، عکس های بهرام رادان، عکس های بهناز جعفری، عکس های بهنوش بختیاری، عکس های بهنوش طباطبایی، عکس های بیتا بادران، عکس های بیتا سحرخیز، عکس های ترانه عليدوستي، عکس های تینا آخوند تبار، عکس های حامد بهداد، عکس های حامد کمیلی، عکس های حدیث فولادوند، عکس های حدیثه تهرانی، عکس های حسام نواب صفوی عکس های حمید گودرزی، عکس های خاطره اسدی، عکس های خزر معصومی، عکس های خسرو شکیبایی، عکس های دانیال عبادی، عکس های رز رضوی، عکس های رعنا آزادی ور، عکس های روشا ضیغمی، عکس های روشنک عجمیان، عکس های روناک یونسی، عکس های زیبا بروفه، عکس های زیبا هاشمی، عکس های سام درخشانی، عکس های سامیه لک، عکس های ستاره اسکندری، عکس های سحر قریشی، عکس های سما خانی، عکس های سمانه پاکدل، عکس های سمیرا مخملباف، عکس های سوگل طهماسبی، عکس های سیاوش خیرابی، عکس های شاهرخ استخری، عکس های شبنم قلي خاني، عکس های شقایق دهقان، عکس های شقایق فراهانی، عکس های شهاب حسینی، عکس های شهرام حقیقت دوست، عکس های شهرام قائدی، عکس های شهرزاد عبدالمجید، عکس های شهره قمر، عکس های شهنام شهابی، عکس های شیلا خداداد، عکس های شیوا بلوریان، عکس های صابر ابر، عکس های صبا کمالی، عکس های طناز طباطبایی، عکس های عاشقانه، عکس های علی صادقی، عکس های فاطمه گودرزی، عکس های فرناز رهنما، عکس های فرهاد مهادیان، عکس های فریبا نادری، عکس های فریماه ارباب، عکس های فلور نظری، عکس های لادن مستوفی، عکس های لاله اسکندری، عکس های لعیا زنگنه، عکس های لیلا اوتادی، عکس های لیلا بلوکات، عکس های لیلا حاتمی، عکس های لیندا کیانی، عکس های مارال فرجاد، عکس های ماه چهره خلیلی، عکس های ماهایا پتروسیان، عکس های محسن افشانی، عکس های محمد رضا فروتن، عکس های محمدرضا شریفی نیا، عکس های محمدرضا گلزار، عکس های مرجان محتشم، عکس های مرجان محتشم، عکس های مریلا زارعی، عکس های مریم کاویانی، عکس های مصطفی زمانی، عکس های مهتاب کرامتی، عکس های مهدی پاکدل، عکس های مهران رنجبر، عکس های مهران مدیری، عکس های مهراوه شریفی نیا، عکس های مهناز افشار، عکس های مهناز افشار، عکس های مونا فرجاد، عکس های میترا حجار، عکس های میلاد کی مرام، عکس های نرگس محمدی، عکس های نعیمه نظام دوست، عکس های نفیسه روشن، عکس های نگار فروزنده، عکس های نیما شاهرخ شاهی، عکس های نیوشا ضیغمی، عکس های نیکی کریمی، عکس های هانیه توسلی، عکس های هدیه تهرانی، عکس های هنگامه قاضیانی، عکس های پانته آ بهرام، عکس های پرستو صالحی، عکس های پریناز ایزدیار، عکس های پندار اکبری، عکس های پوریا پورسرخ، عکس های پژمان بازغی، عکس های پگاه آهنگرانی، عکس های چکامه چمن ماه، عکس های ژیلا صادقی، عکس های کامبیز دیرباز، عکس های کتایون ریاحی، عکس های گوهر خیراندیش، عکس های یکتا ناصر، گالری عكس بي عكس، گالری عکس بازیگران زن، گالری عکس بازیگران مرد, عکس های شخصی, عکس های جدید, گالری عکس های, عکس های دیدنی, زیباترین عکس های, عکس های منتخب, عکس های داغ, عکس های تاپ, پوستر جدید , تصویر های , بیوگرافی,لایک,Like,like.rozblog.com متن,دلنوشته,شعر,عکس,آپلود,کلیپ,مه لقا جابری,
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • سایت کشاورزی ایران
  • نیازمندیهای رایگان
  • vps با پورت 1 گیگ
  • سیستم تبادل لینک دو طرفه و 3 طرفه رایگان با پیج رنک بالا
  • سایت تفریحی پارس جی
  • مجله اینترنتی برترین
  • جدیدترین مدل لباس زنانه و مردانه
  • جی اف ایکس ایـ افـ.افغانستان
  • فروشگاه اینترنتی مهاباد
  • فروشگاه سنگهای معدني زينتي
  • آگهی
  • تبادل لینک رایگان
  • خرید هاست ارزان لینوکس و هاست وارز
  • تبادل لینک رایگان
  • تبادل لینک سه طرفه کاملا سئو
  • تبادل لینک
  • گرافیک
  • تبادل لینک
  • تبادل لینک
  • تبادل لینک
  • تبادل لینک هوشمند
  • تبادل لینک خودکار
  • تبادل لینک هوشمند
  • تبادل لینک رایگان
  • لينك ها - تبادل لينك خودكار
  • تبادل لینک سه طرفه | نیاز تو
  • تبادل لينك - افزايش رنك گوگل
  • تبادل لینک | تبادل لینک اتوماتیک | تبادل لینک خودکار
  • سیستم همکاری در فروش
  • پارسی لود | آهنگ پیشواز،زنگ موبایل،فال روز
  • پیروزفا | سرویس وبلاگ دهی سئو شده
  • بهترین سایت تبادل لینک رایگان
  • تبادل لینک رایگان
  • افزایش بازدید شما و کسب درآمد برای وبمسترها
  • تبادل لینک اتوماتیک
  • تبادل لینک اتوماتیک
  • تبادل لینک اتوماتیک
  • تبادل لینک رایگان
  • تبادل لینک
  • فون عروس و داماد
  • دایرکتوری تبادل لینک
  • تبادل لینک رایگان
  • تبادل لینک
  • کسب درآمد
  • دایرکتوری تبادل لینک
  • چای دکتر سینا
  • طراحی وب سایت
  • شادی فان | بهترین ها و جدید ترین ها
  • مرکز دانلود الحاقات فارسی
  • خرید ساعت زنانه
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 163
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 32
  • آی پی امروز : 72
  • آی پی دیروز : 36
  • بازدید امروز : 165
  • باردید دیروز : 56
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 384
  • بازدید ماه : 1,027
  • بازدید سال : 27,488
  • بازدید کلی : 360,129
  • خـــرید آسان | محصولات پرفروش


    برای خــرید و تـوضیحات

    روی عکس مورد نظر کلیک کنید.



    برترین مدل هندزفری تغییر صدا

    برترین مدل هندزفری تغییر صدا | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    مو بر دایمی سمباده ای 100%

    مو بر دایمی سمباده ای 100%  | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    فـــایر تـــایر

      مناسب هر نوع رینگ و لاستیک

    فـــایر تـــایر | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    لیزر انگشتری بیمز

    لیزر انگشتری بیمز | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    آموزش تصویری بافتنی

    آموزش تصویری بافتنی | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    شامپو رفع سفیدی مو

    شامپو رفع سفیدی مو | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    بلوتوث هوشمند ماشین

    بلوتوث هوشمند ماشین | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    دستبند پاوربالانس

    دستبند پاوربالانس | WwW.BestBaz.RozBlog.Com



    مجموعه کامل آندروید 2011

    مجموعه کامل آندروید  | WwW.BestBaz.RozBlog.Com2011



    ترک سیگار (الکترو اسموک)

    ترک سیگار (الکترو اسموک) | WwW.BestBaz.RozBlog.Com